Bij Slim bedrijfsadvisering is uw bedrijf in goede handen.

Oplossingsgerichte en effectieve business coachingstrajecten

SLIM BUSINESS COACHING

Wilt u zoveel mogelijk commercieel resultaat uit uw onderneming halen? De kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren? Wat uw wensen ook zijn, Slim bedrijfsadvies helpt. Denk aan een resultaatgericht business coaching traject, waarin – al naar gelang uw wensen – de volgende elementen naar voren komen

  • Kostenreductie
  • Procesoptimalisatie
  • Organisatieadvies
  • Commerciële strategie
  • Klantgerichtheid


PROFESSIONEEL BEDRIJFSADVIES & -COACHING OP MAAT

Slim bedrijfsadvisering biedt een totaalprogramma aan, gericht op het verbeteren van de (commerciële) activiteiten, kostenverlaging en optimalisatie van de (administratieve) processen binnen uw bedrijf. Aan de hand van een zeer effectieve en efficiënte aanpak, legt bedrijfsadviseur Carolien van den Berg binnen no time de vinger op de zere plek. Door gedurende een periode van drie maanden periodiek actief mee te draaien in uw organisatie, kan de problematiek nóg beter in kaart worden gebracht.

 

BENUT DE POTENTIE VAN UW MEDEWERKERS…

Een succesvol bedrijf staat of valt met goed, tevreden personeel. Aan de hand van individuele gesprekken met medewerkers, indien gewenst of nodig aangevuld met een brainstormsessie, wordt niet alleen gekeken naar de werkprocessen, maar ook naar de onderlinge samenwerking en werkomgeving. Een goed werkklimaat zorgt voor betere prestaties, een goede sfeer en… een verbetering van uw omzet.

Op basis van de gesprekken met zowel directie, management als personeel, ontvangt u een advies op maat. Geen dikke rapporten, maar concrete feedback en tools waarmee u direct aan de slag kunt. De implementatie wordt – al naar gelang uw wensen – uitgevoerd door de medewerkers zelf, of door Slim bedrijfsadvisering.

 

… EN UW BEDRIJF!

Slim bedrijfsadvisering biedt naast het complete business coaching traject ook sparringsessies en brainstormsessies aan. Heeft u andere wensen, of wilt u gedurende langere tijd periodieke coaching en/of begeleiding van Slim bedrijfsadvies? Organisatiebreed of op een afdeling? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat.

Bedrijfsadviseur Carolien van den Berg van Slim bedrijfsadvisering beschikt over een flinke dosis ervaring en expertise. Carolien weet als geen ander waar u als ondernemer tegenaan loopt. Heeft u grip op uw kosten? Wilt u omzetgroei realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit en sfeer? Tevreden klanten gingen u voor.

Slim bedrijfsadvies werkt. Minimale kosten. Maximale omzet.

Slim Business Coaching

Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Intake, analyse & advies

Slim(me) sparringsessie

Duur: dagdeel (4 uur)
Prijs: op aanvraag

Sparringsessie & advies

Slim(me) brainstormsessie

Duur : twee dagdelen (8 uur)
Prijs : op aanvraag

Brainstorm, probleemstelling & mogelijke (slimme) oplossingen