Bij Slim bedrijfsadvisering is uw bedrijf in goede handen.

Business coach & professional organizer

BUSINESS COACH NODIG?
Carolien van den Berg is expert op het gebied van bedrijfsadvisering, -coaching en professional organizing, gespecialiseerd in het MKB. Sinds de start van haar bedrijf in 2014 (handelend onder de naam ‘Slim Organizing’) heeft Carolien als professional organizer en bedrijfsadviseur inmiddels tal van MKB-ondernemingen begeleid. Haar klantenbestand is in razend tempo gegroeid. Caroliens no-nonsense aanpak, heldere visie en gestructureerde manier van werken zorgt voor een stevige basis, waardoor bedrijven weer op een uniforme, effectieve en (klant)gerichte manier gaan werken.


MEER TIJD, MEER GELD EN… RUST

Een business coach zorgt voor bewustwording van de problematiek en is expert in het creëren van overzicht. Het resultaat? Meer structuur, tijd, geld en… rust. De reactie van bedrijven is dan ook veelal:

‘Wát een verademing. Dit hadden we veel eerder moeten doen.’


PERSOONLIJK & BETROKKEN

Carolien over haar succesvolle werkwijze: “Veel bedrijven weten wel ongeveer waar de schoen wringt, maar hebben er simpelweg de tijd of mankracht niet voor om echt stappen te zetten. Mijn aanpak is toepasbaar in alle branches, maar ik ben gespecialiseerd in kleinere en familiebedrijven. Waarom? Voor deze bedrijven is het realiseren van veranderingen of verbeteringen vaak het lastigst, omdat ze – bijvoorbeeld door de hechte band die ze met het personeel hebben – soms op veel weerstand stuiten. Daar ligt juist mijn kracht: ik betrek elke medewerker bij het veranderproces. Stel vragen als: Waar ligt je kracht? Wat gaat er goed? En wat kan er beter?

Door daadwerkelijk naar mensen te luisteren en ze mee te nemen in het verhaal, creëer ik – al tijdens de inventarisatie – draagvlak. Draagvlak dat verandert in draagkracht: een werkwijze waarbij iedereen zich prettig voelt, maar die bovenal de efficiency en effectiviteit, dus productiviteit, ten goede komt. Zodat bedrijven zich weer kunnen focussen op dát waar ze goed in zijn: geld verdienen met hun core business.”

Meer over Carolien’s diensten en aanpak


WAT KAN SLIM BEDRIJFSADVISERING VOOR U DOEN?

Bent u te veel tijd kwijt aan randzaken? Of de grip op uw administratie kwijt? En wilt u weten wat een business coach/professional organizer voor u kan betekenen? Bel of mail voor meer informatie of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Slim bedrijfsadvisering. Business coach & professional organizer voor ondernemers.

Slim Business Coaching

Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Intake, analyse & advies

Slim(me) sparringsessie

Duur: dagdeel (4 uur)
Prijs: op aanvraag

Sparringsessie & advies

Slim(me) brainstormsessie

Duur : twee dagdelen (8 uur)
Prijs : op aanvraag

Brainstorm, probleemstelling & mogelijke (slimme) oplossingen