Bij Slim bedrijfsadvisering is uw bedrijf in goede handen.

Bedrijfsadviseur Carolien van den Berg

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJFSADVISEUR?
De wereld verandert. Digitaliseert. Kosten stijgen en klanten worden steeds veeleisender. Dat alles vraagt steeds meer van uw organisatie: u moet niet alleen klantgericht te werk gaan, maar het liefst ook nog maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondertussen moet uw organisatie steeds meer ‘lean and mean’ worden om zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te presteren. Samen met het coachen en sturen van uw werknemers, wet- en regelgeving en alle andere zaken die bij het runnen van een bedrijf komen kijken, wordt het als ondernemer steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden. En daarbij nog een mooie winst te maken ook.

ONDERNEMEN MET RUST, OVERZICHT EN FOCUS
Werkt u de klok rond, maar kunt u uw hoofd niet boven water houden? Of bent u op zoek naar een duurzame bedrijfsstrategie om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen? Slim bedrijfsadvisering geeft focus, motiveert. Zorgt voor een betere samenwerking van uw medewerkers en een optimale, efficiënte aansluiting van de (administratieve) processen binnen uw bedrijf.

BEDRIJFSADVIES OP MAAT
Elk traject is uniek. Afgestemd op de wensen, eisen en strategie van uw bedrijf. Voor een optimaal resultaat. Of het nu gaat om ondersteuning bij het herinrichten van uw administratieve organisatie, het sneller innen van onbetaalde facturen of het creëren van meer ruimte (en vrijheid) voor u als ondernemer… Slim bedrijfsadvisering brengt de sterke en zwakke punten in kaart om deze verder uit te bouwen c.q. te verbeteren. Samen gaan we praktisch aan de slag voor een nieuwe, slimmere organisatie.

Onze diensten op een rij:

Vrijwel elke opdracht betreft maatwerk. Meer weten? Neem contact met ons op. Wij maken graag een voorstel voor uw resultaatgerichte verbetertraject op maat!

DEZELFDE INZET, MEER RESULTAAT
Slim bedrijfsadvisering heeft jarenlang ervaring met het adviseren en begeleiden van ondernemers met de transitie naar een slimme onderneming. Nieuwsgierig geworden? Ontdek wat Slim bedrijfsadvisering voor u kan betekenen. Neem contact op voor meer informatie en/of een (geheel vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tot snel!

Slim Business Coaching

Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Intake, analyse & advies

Slim(me) sparringsessie

Duur: dagdeel (4 uur)
Prijs: op aanvraag

Sparringsessie & advies

Slim(me) brainstormsessie

Duur : twee dagdelen (8 uur)
Prijs : op aanvraag

Brainstorm, probleemstelling & mogelijke (slimme) oplossingen