Bij Slim bedrijfsadvisering is uw bedrijf in goede handen.

Business coach voor het MKB. Slim!

BUSINESS COACH VOOR HET MKB

Waarschijnlijk heeft u al wel in beeld waar het beter kan. Waar processen kunnen worden verbeterd, de kwaliteit omhoog kan en meer structuur nodig is in de bedrijfscultuur. Maar waar haalt u de tijd vandaan? En bent u onafhankelijk genoeg om een dergelijk veranderproces te begeleiden?

Doe waar u goed in bent, laat uw bedrijfsprocessen onder de loep nemen door een business coach. Gespecialiseerd in advies, ondersteuning en professional organizing voor het MKB.

 

WAT DOET EEN BUSINESS COACH?

Een business coach of bedrijfsadviseur begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht. Geeft inzicht in uw groeimogelijkheden, leert u effectief te ondernemen en uw doelen te behalen. Onderdeel van een business coachingstraject is het zogenaamde professional organizing, dat zorgt voor:

  • Meer structuur
  • Een hogere efficiency
  • Een betere effectiviteit
  • Praktisch timemanagement
  • Optimalisatie van processen
  • Doorlichten van uw administratie
  • Geordend (digitaal) informatiebeheer
  • Betere benutting van competenties & talenten
  • Hogere kwaliteit van uw dienstverlening
  • Minder stress

Kortom: meer werkplezier, vrijheid, productiviteit én een hoger rendement. Nu, en in de toekomst.

 

DE KRACHT VAN BEWUSTWORDING

Wat wilt u verbeteren? Samen met Slim bedrijfsadvisering brengt u inefficiënte werkwijzen, processen en knelpunten in kaart. En schept u weer orde in de chaos. Wat uw wensen ook zijn: Slim bedrijfsadvisering helpt u met het (re)organiseren van uw administratie, automatisering tot het (digitaal) archief, mailbox en uw bureau aan toe.

Weet u waar u staat, waar u naar toe wilt? Laat Slim bedrijfsadvisering de weg voor u vrijmaken!

 

ONAFHANKELIJK & DESKUNDIG ADVIES

Slim bedrijfsadvisering is gespecialiseerd in professional organizing en advies voor het MKB. We kijken met een kritische en vakkundige blik naar de verschillende processen binnen uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen én de bevindingen, geeft Slim bedrijfsadvisering u een onafhankelijk en deskundig advies om het verbeterproces in gang te zetten. Zodra dit plan van aanpak tot in de puntjes is afgestemd, gaan we aan de slag.

Wilt u meer uit uw onderneming halen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Probeert u de samenwerking te verbeteren, maar bent u in een vicieuze cirkel beland? Slim bedrijfsadvisering is úw eerste hulp bij ondernemen.

Slim bedrijfsadvisering. Onafhankelijke, vakkundige business coach voor het MKB.

Slim Business Coaching

Duur: 3 maanden
Prijs: op aanvraag

Intake, analyse & advies

Slim(me) sparringsessie

Duur: dagdeel (4 uur)
Prijs: op aanvraag

Sparringsessie & advies

Slim(me) brainstormsessie

Duur : twee dagdelen (8 uur)
Prijs : op aanvraag

Brainstorm, probleemstelling & mogelijke (slimme) oplossingen